Matkaveneilijä, mikä oli kauden 2013 paras vierassatama?

19.10.2013

Matkaveneilijä, mikä oli kauden 2013 paras vierassatama?
Matkapurjehdus 17.10.2013

www.spvsatamaaanestys.fi

Veneilykausi päättyy, kesän suosikkisatamat ja uudet kohteet on käyty läpi. Mikä oli sinun venekuntasi mielestä paras satama? Missä oli viihtyisimmät tilat? Missä palvelu oli ystävällisintä ja miellyttävintä? Missä viihdyitte parhaiten? Vuosittainen satamaäänestys on nyt käynnissä. Äänestä lokakuun aikana mielestäsi parasta satamaa! www.spvsatamaaanestys.fi

Äänestyksessä veneilijät voivat äänestää niitä vierassatamia, joissa ovat käyneet edellisen kesän aikana. Kunkin sataman saamat äänet jaetaan kyselyssä ilmoitettujen satamavierailujen määrällä. Näin myös pienet ja syrjäisillä paikoilla olevat satamat voivat pärjätä äänestyksessä.

Äänestyksen avulla pyritään innostamaan virallisia vierassatamia kohentamaan palveluitaan. Vierassatama on täyden palvelun satama, jossa on elintarvikemyyntiä, veneille tarkoitettu polttoainejakelu, juomavettä, talousjätehuolto, käymälä, pesumahdollisuus ja hätäpuhelin. Vierassataman tunnistaa merikartalta satamasymbolin kahdesta ympyrästä. Vierassatamaäänestyksessä veneilijät voivat äänestää niitä satamia, joissa ovat vierailleet edellisen kesän aikana.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 300 euron veneilytuotelahjakortti ja 10 lippupakettia Vene 14 Båt -messuille (7.-16.2.2014). Vuoden Vierassatama 2014 saa kunnialaatan lisäksi 5000 euroa sataman kehittämiseen ja osaston Vene14 Båt -messuille.

Jos satamat kiinnostavat sinua enemmän ja olet jäsenenä veneily- tai pursiseurassa kerro kiinnostuksestasi SPV:n toimistolle. Talven aikana on mahdollisuus osallistua satamiin liittyvän työn kehittämiseen yhdessä matkaveneilyn koordinaattorin kanssa. mirja.rosenberg@spv.fi p. 040 507 2953. Lisätietoja satamista löydät osoitteesta http://www.vierassatamat.fi/ Sivut toimivat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

www.spvsatamaaanestys.fi